женская одежда украина женская одежда киев женская одежда харьков женская одежда интернет магазин женская одежда одесса женская одежда купить

Ünnepre hangolva 2016.

Ünnepre hangolva

Március 13-án, vasárnap 15–18 óra között szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, készüljünk, hangolódjunk együtt nemzeti ünnepünkre.

Megidézzük 1848 szellemiségét, megtekinthető a múzeum ’48-as kiállítása, és nemzeti színű kitűzőket, kokárdákat szabunk, varrunk, nemezelünk, horgolunk.

Színezzük nemzetire az ünnepet!

Vasárnap délután kicsik, nagyok együtt hangolódtunk nemzeti ünnepünkre a csernátoni múzeumban. Kokárdákat készítettünk, nemzeti színű kitűzőket szabtunk, varrtunk, nemezeltünk, fűztünk gyöngyből, színeztünk, de néhányan még a horgolást is sikeresen kipróbálták/megtanulták. Legjobb érzés az, amikor egy tér, az alkotóterünk szűkösnek bizonyul, akkora az érdeklődés. Ma délután is jól jött volna még néhány négyzetméter, olyan sokan eljöttek/eljöttetek. Jó volt együtt alkotni, beszélgetni, és végül mindenki kipróbálhatott mindent, amit szeretett volna. Köszönet a segítségeinknek, akik minden alkalommal társaink a tevékenységek levezetésében, Bagoly Erzsébetnek, Beke Jolánnak, Orbán Enikőnek, Haszmann Imeldának, Kocsis Klárának, Haszmann Ildikónak. Jó volt látni, ahogy a múzeum látogatói is bekapcsolódtak az alkotásba. Remélem, nem csak én érzem azt, hogy ma egy termékeny, mozgalmas, jól sikerült napunk volt. Haszmann Gabriellával együtt köszönjük a közreműködést, a tanítónéniknek, hogy népszerűsítették a rendezvényt, a szülőknek, hogy elhozták vagy elengedték gyerekeiket, örülünk hogy velünk voltak/voltatok!

                         

További fotók: https://www.facebook.com/orsolya.d.haszmann/media_set?set=a.10207456185394728.1073741903.1590814726&type=3&pnref=story